Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

"ΕΛΑΜΨΑΝ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Η καρδιά της Ελληνικής Πάλης χτύπησε δυνατά το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης  κάτω των 13 & 11 ετών φιλοξενήθηκε με επιτυχία στην Προσοτσάνη Δράμας.

     Συνολικά ο ΑΣ Μακεδόνων εκπροσωπήθηκε από 9 αθλητές και 5 από αυτούς να ανεβαίνουν στο βάθρο. Τα τμήματα αθλητικής ανάπτυξης και υποδομής του συλλόγου μας είναι αρκετά παραγωγικά τα τελευταία χρόνια, μιας και η παρουσία της ομάδας είναι πλούσια τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά στις μικρές κατηγορίες, ενώ είδη ετοιμάζονται και άλλα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες που θα αγωνιστούν την νέα περίοδο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

Βιάρος Νικόλαος,                             1η θέση στα 67Kgr Ελληνορωμαϊκής Πάλης κάτω των 11 ετών

Γεωργιάδης Γεώργιος,            2η θέση στα 34Kgr Ελληνορωμαϊκής Πάλης κάτω των 13 ετών

Μαλλής Ιγνάτιος,                    2η θέση στα 67Kgr Ελληνορωμαϊκής Πάλης κάτω των 11 ετών 

Τάκος Βασίλειος,                      3η θέση στα 48Kgr Ελληνορωμαϊκής Πάλης κάτω των 13 ετών

Καλμπαζίδης Άρης,                 3η θέση στα 43Kgr Ελληνορωμαϊκής Πάλης κάτω των 11 ετών


Παράλληλα συμμετείχαν και εκπροσώπησαν επάξια τον σύλλογο μας οι Κούτρας Γεώργιος 48Kgr Ελληνορωμαϊκής Πάλης κάτω των 13 ετών, Μαρτίνωβ Αλέξανδρος 60Kgr Ελληνορωμαϊκής Πάλης κάτω των 13 ετών, Καρέκλας Γεώργιος 85Kgr Ελληνορωμαϊκής Πάλης κάτω των 13 ετών και Καρματζόγλου Σάββας 43Kgr Ελληνορωμαϊκής Πάλης κάτω των 11 ετών.
Ο ΑΣ Μακεδόνων εκφράζει  τα συγχαρητήριά του σε όλα τα παιδιά για τους όμορφους αγώνες που έδωσαν και για την όλη τους παρουσία. Ευχαριστεί επίσης τους γονείς που είναι αρωγοί της προσπάθειας των μικρών αθλητών!








Δεν υπάρχουν σχόλια: